Jupiter

típussorrend változtatás ár
Acélmalom KitchenAid-re (Messerschmidt) Acélmalom-előtét KitchenAid robotgéphez

A KitchenAid háztartási gépekre szerelhető gabonaőrlő-előtét a kisebb köves házi malmokkal megközelítőleg megegyező gyorsasággal őrli meg a gabonát. Az acél őrlőszerkezet megőrli valamennyi gabonafélét (a kukorica kivételével), az olajos magvakat és a fűszernövényeket is. Az őrlemény finomsága fokozatmentesen állítható: egészen finom lisztet ugyanúgy készíthetünk, mint durva darát. Könnyen felszerelhető és könnyen le is szerelhető a KitchenAid motorokról. 

34 000 Ft
Gyümölcsprés Gyümölcsprés/paradicsompasszírozó előtét

Ez az előtét bogyós gyümölcsfélék és csipkebogyó kipréselésére, illetve paradicsom passzírozásra alkalmas. 

A Jupiter húsdarálóra lehet rászerelni, miután lecsavaroztuk a húsdaráló elülső részeit. Praktikus és szép.

Bizonyos Bosch húsdarálókhoz szintén használható.

22 500 Ft
Jupiter acélmalom (Messerschmidt) Jupiter acélmalom (Messerschmidt)

Az acélmalommal a kukoricán kívül valamennyi gabonafélét meg lehet őrölni. Nagy előnye, hogy az olajos magvakat is megőrli. Hátránya, hogy nem tud olyan finomra őrölni mint a köves malmok, azonban kenyérsütéshez ez a liszt is teljesen megfelelő.

A készülék két részből áll: a motoregységből és a rászerelhető malomrészből, persze külön külön is kaphatók.

66 500 Ft
Jupiter acélmalom (szürke)

Az acélmalommal a kukoricán kívül valamennyi gabonafélét meg lehet őrölni. Nagy előnye, hogy az olajos magvakat és a szárított fűszereket is megőrli. Hátránya, hogy nem tud olyan finomra őrölni mint a köves malmok, azonban kenyérsütéshez ez a liszt is teljesen megfelelő. A motor sebessége állítható, a gabona finomsága úgyszintén.

69 500 Ft
Jupiter acélmalom előtét Jupiter acélmalom előtét (Messerschmidt)

A Jupiter rendszer acélmalma a hajtókar segítségével kézi malommá vagy kézi mákdarálóvá alakítható. Ha pedig elfáradtunk, motoregység szerelhető rá, és így elektromos malomként működik.

28 000 Ft
Jupiter diódaráló előtét Jupiter diódaráló előtét

Ezzel a diódarálóval nem csak dió, mogyoró és egyéb diófélék darálhatók, hanem sajtreszelésre, zsemlemorzsa készítésre és zöldségreszelésre is használható.

16 000 Ft
Jupiter diódaráló-előtét húsdarálóra

A húsdaráló a kiegészítõ tartozékok segítségével sok minden másra is használható: diódarálásra vagy sajtreszelésre, kolbásztöltésre, kekszkészítésre, szalona-aprításra vagy levek elõállítására.

Ez most egy dió vagy sajtdaráló.

9 900 Ft
Juiter reszelő Jupiter elektromos zöldség-reszelő

A Jupiter elektromos reszelő egy csodálatos segítőeszköz, ha rendszeresen, nagyobb mennyiségű zöldséget vagy gyümölcsöt szeretnénk lereszelni. Tudunk vele zöldséget szeletelni, gyümölcsöt apritani, sajtot reszelni vagy dióféléket darálni, és sok minden mást is. Gyorsasága miatt nagyobb konyhák, éttermek, büfék számára is kíváló szeletelő–reszelő–aprító–daráló, miközben lényegesen kisebb mint a nagyüzemi zölségszeletelő gépek, ráadásul az ára a kisebb háztartási gépek árának felel meg. 

46 500 Ft
Jupiter húsdaráló (szürke) Jupiter húsdaráló

Jupiter motor húsdaráló-előtéttel. Három különböző lyukméretű tárcsa tartozik hozzá. A húson kívül számos más terményt is meg lehet vele darálni, mint például lencsét. 

A három acéltárcsa lyukmérete: 3 mm, 4,5 mm és 8 mm.

58 000 Ft
Jupiter húsdaráló előtét

Jupiter motorra szerelhető húsdaráló-előtét.  Zöldséget, gyümölcsöt, kenyeret, sőt jégkockákat is lehet vele darálni – no és persze húst is. Rozsdamentes acélból készül.

A darálófejben lévő acéllemez három különböző lyukmérettel készül: 3 mm, 4,5 mm és 8 mm.

A motoregység természetesen kell hozzá, ha még nincs.

19 500 Ft
Jupiter Juicepresso piros Jupiter Juicepresso 3in1 – Gyümölcs- és zöldségprés 3az1-ben

A Jupiter Juicepresso bármilyen zöldség vagy gyümölcs levének kipréselésére alkalmas. Segítségével készíthetünk fagylaltot, ketchupot vagy egyszerűen csak egy pohár levet.

99 000 Ft
Jupiter keksz-előtét húsdarálóra

Még emlékszik az úgy nevezett gépi kekszre? Arra van ez az előtét a húsdarálóra. 

4 500 Ft