Jupiter

típussorrend változtatás ár
Acélmalom KitchenAid-re (Messerschmidt) Acélmalom-előtét KitchenAid robotgéphez

A KitchenAid háztartási gépekre szerelhető gabonaőrlő-előtét a kisebb köves házi malmokkal megközelítőleg megegyező gyorsasággal őrli meg a gabonát. Az acél őrlőszerkezet megőrli valamennyi gabonafélét (a kukorica kivételével), az olajos magvakat és a fűszernövényeket is.

34 000 Ft
Gyümölcsprés Gyümölcsprés/paradicsompasszírozó előtét

Ez az előtét bogyós gyümölcsfélék és csipkebogyó kipréselésére, illetve paradicsom passzírozásra alkalmas.

22 500 Ft
Jupiter acélmalom (Messerschmidt) Jupiter acélmalom (Messerschmidt)

Az acélmalommal a kukoricán kívül valamennyi gabonafélét meg lehet őrölni. Nagy előnye, hogy az olajos magvakat is megőrli.

66 500 Ft
Jupiter acélmalom (szürke)

Az acélmalommal a kukoricán kívül valamennyi gabonafélét meg lehet őrölni. Nagy előnye, hogy az olajos magvakat és a szárított fűszereket is megőrli.

69 500 Ft
Jupiter acélmalom előtét Jupiter acélmalom előtét (Messerschmidt)

A Jupiter rendszer acélmalma a hajtókar segítségével kézi malommá vagy kézi mákdarálóvá alakítható. Ha pedig elfáradtunk, motoregység szerelhető rá, és így elektromos malomként működik.

28 000 Ft
Jupiter diódaráló előtét Jupiter diódaráló előtét

Ezzel a diódarálóval nem csak dió, mogyoró és egyéb diófélék darálhatók, hanem sajtreszelésre, zsemlemorzsa készítésre és zöldségreszelésre is használható.

16 000 Ft
Jupiter diódaráló-előtét húsdarálóra

A húsdaráló a kiegészítõ tartozékok segítségével sok minden másra is használható: diódarálásra vagy sajtreszelésre, kolbásztöltésre, kekszkészítésre, szalona-aprításra vagy levek elõállítására.

9 900 Ft
Juiter reszelő Jupiter elektromos zöldség-reszelő

A Jupiter elektromos reszelő egy csodálatos segítőeszköz, ha rendszeresen, nagyobb mennyiségű zöldséget vagy gyümölcsöt szeretnénk lereszelni. Tudunk vele zöldséget szeletelni, gyümölcsöt apritani, sajtot reszelni vagy dióféléket darálni, és sok minden mást is.

46 500 Ft
Jupiter húsdaráló (szürke) Jupiter húsdaráló

Jupiter motor húsdaráló-előtéttel. Három különböző lyukméretű tárcsa tartozik hozzá. A húson kívül számos más terményt is meg lehet vele darálni, mint például lencsét.

58 000 Ft
Jupiter húsdaráló előtét

Jupiter motorra szerelhető húsdaráló-előtét.  Zöldséget, gyümölcsöt, kenyeret, sőt jégkockákat is lehet vele darálni – no és persze húst is. Rozsdamentes acélból készül.

19 500 Ft
Jupiter Juicepresso piros Jupiter Juicepresso 3in1 – Gyümölcs- és zöldségprés 3az1-ben

A Jupiter Juicepresso bármilyen zöldség vagy gyümölcs levének kipréselésére alkalmas. Segítségével készíthetünk fagylaltot, ketchupot vagy egyszerűen csak egy pohár levet.

99 000 Ft
Jupiter keksz-előtét húsdarálóra

Még emlékszik az úgy nevezett gépi kekszre? Arra van ez az előtét a húsdarálóra. 

4 500 Ft
Jupiter kézi acélmalom

A kézi acél-malom nem csak lisztet darál – mák, kávé és sok minden más megõrlésére is alkalmas. Valamennyi gabonafajtát megőrli a kukoricán kívül. Az őrlési finomság állítható.

29 000 Ft
Jupiter kézi mákdaráló Jupiter kézi mákdaráló

Magyarországon, ahol a mák nemzeti eledel, a mákdaráló nélkülözhetetlen tartozéka a háztartásoknak többek között azért, mert a boltokból eltüntek a mákdarálógépek.

Ez a kis mákdaráló pedig olyan szép, hogy akkor ott is hagynám a konyhapult szélén, ha nem használom.

16 000 Ft
Jupiter kézi szeletelő Jupiter kézi szeletelő

Ha malmunk már van és az első kenyér is elkészült, ezzel a könnyű fémből készült géppel szép, egyenes kenyérszeletek vághatók állítható vastagsággal. Persze sok minden más is szeletelhető vele.

25 000 Ft
Jupiter kőmalom Jupiter kőmalom

Ezzel a malommal teljesen finom teljes kiőrlésű liszt állítható elő. A liszt finomsága természetesen ennél a malomnál is változtatható.

A malom két részből áll, a motoregységből és a rászerelhető malomrészből, persze külön külön is megvásárolhatók.

66 000 Ft
Jupiter-rendszer kombiprés Jupiter kombiprés előtét

Ez a gyümölcsprés tulajdonképpen egy húsdaráló amelyre rá van szerelve a présegység. A húsdaráló rész mindent ledarál, zöldséget, gyümölcsöt, kenyeret, sőt jégkockát is, és a lékészítéshez van szükség a présegységhez.

37 000 Ft
Jupiter-rendszer motoregység Jupiter motoregység

A motoregység a Jupiter konyhagépek szíve. A 150 W-os motor karbantartást nem igényel, hosszú élettartamú, túlterhelés ellen védett.

39 500 Ft
Jupiter reszelőbetét (Bircher) Jupiter reszelőbetét (Bircher)

A Bircher betét nyílásai nagyobbak mint a diódarálóé, középen kis cakkal. Ha kemény zöldségeket reszelünk a végeredmény határozottan más lesz mint ha a diódarálóval vagy a durva darálóval reszeltünk volna. Neve Dr. Bircher-Benner-től a müzli kitalálójától származik. 

6 000 Ft
Jupiter reszelőbetét (diódaráló) 6 000 Ft
Jupiter reszelőbetét (durva daráló) Jupiter reszelőbetét (durva daráló)

Ennek a betétnek nagyobbak a nyílásai mint a diódarálónak, ezért kiválóan alkalmas bármely zöldség vagy keményebb gyümölcs lereszelésére.

6 000 Ft
Jupiter reszelőbetét (krumpli) 6 000 Ft
Jupiter reszelőbetét (pálcika) 6 000 Ft
Jupiter reszelőbetét (szeletelő) Jupiter reszelőbetét (szeletelő)

Ezzel a betéttel például uborkát lehet szeletelni.

6 000 Ft
Jupiter zöldségreszelő Jupiter zöldségreszelő előtét

Salátakészítéshez - ha nem csak uborkáról és paradicsomról van szó - nélkülözhetetlen.

A reszelőhöz három betét tartozik, az úgynevezett Bircher-dob, egy szeletelő és egy nagyobb lyukú reszelő például almához, vagy répához.

22 000 Ft
Zöldségreszelő Jupiter zöldségreszelő és diódaráló

A zöldségreszelõ egyrészt egy motoregységből, másrészt egy zöldségreszelő-előtétből áll. Az előtétet 3 betéttel szállítjuk: bircher-, durva- és szeletelõbetét.

Még 3 más betét létezik hozzá: diódaráló-, krumpli- és pálcikásbetét.

57 500 Ft
Jupiter pelyhesítő előtét Jupiter-rendszer pelyhesítő előtét

Pillanatok alatt elkészíthető a reggelihez való zabpehely, de akár nagyobb mennyiségek is. Zabot, búzát, rozst és egyéb gabonákat is pelyhesít (kivéve a kukoricát). A pelyhek vastagsága mindig állandó.

25 500 Ft
Jupiter kőmalom előtét Kőmalom előtét

A Jupiter rendszer kőmalma a hajtókar segítségével kézi malomként használható. A motoregység segítségével azonban elektromos malommá is átalakítható.

27 500 Ft
Pelyhesítő-előtét KitchenAid-re Pelyhesítő előtét KitchenAid robotgéphez

Ha már van a háztartásunkban egy KitchenAid gép, a pelyhesítést legegyszerűbben ezzel a pelyhesítő előtéttel oldhatjuk meg. Egy kézmozdulat, és a pelyhesítő a készüléken van.

31 000 Ft
Univerzális húsdaráló KichenAid-re Univerzális húsdaráló KitchenAid robotgéphez

A KitchenAid Artisan konyhai robotgéphez kapcsolható húsdaráló-előtét. A többi kiegészítő-előtéthez hasonlóan egyszerűen, egy kézmozdulattal csatlakoztatható az alapgéphez.

37 500 Ft