Jupiter-rendszer

típus ár
Kitchen Aid adapter 25130 Jupiter KitchenAid-adapter 25130 - Artisan

Ezzel az adapterrel a Jupiter-rendszer előtéteit úgy mint malom, pelyhesítő, stb., a Kitchen Aid Artisan konyhagéphez lehet csatlakoztatni.

6 000 Ft
Jupiter acélmalom (szürke)

Az acélmalommal a kukoricán kívül valamennyi gabonafélét meg lehet őrölni. Nagy előnye, hogy az olajos magvakat és a szárított fűszereket is megőrli. Hátránya, hogy nem tud olyan finomra őrölni mint a köves malmok, azonban kenyérsütéshez ez a liszt is teljesen megfelelő. A motor sebessége állítható, a gabona finomsága úgyszintén.

62 500 Ft
Jupiter hajtókar Jupiter (Messerschmidt) kézi hajtókar

Minden Jupiter-rendszerhez tartozó műanyagból készült előtétet, legyen az malom, pelyhesítő, zöldségreszelő stb., lehet kézzel is hajtani. Így függetlenné válunk az áramszolgáltatóktól. A hajtókar csatlakozása megegyezik az elektromos motor csatlakozásával. A szerkezetet stabil felülethez kell rögzíteni.

17 000 Ft
Jupiter-rendszer motoregység Jupiter motoregység

A motoregység a Jupiter konyhagépek szíve. A 150 W-os motor karbantartást nem igényel, hosszú élettartamú, túlterhelés ellen védett.

37 000 Ft
Jupiter kőmalom Jupiter kőmalom

Ezzel a malommal teljesen finom teljes kiőrlésű liszt állítható elő. A liszt finomsága természetesen ennél a malomnál is változtatható.

A malom két részből áll, a motoregységből és a rászerelhető malomrészből, persze külön külön is megvásárolhatók.

62 500 Ft
Jupiter acélmalom előtét Jupiter acélmalom előtét (Messerschmidt)

A Jupiter rendszer acélmalma a hajtókar segítségével kézi malommá vagy kézi mákdarálóvá alakítható. Ha pedig elfáradtunk, motoregység szerelhető rá, és így elektromos malomként működik.

26 500 Ft
Jupiter kőmalom előtét Kőmalom előtét

A Jupiter rendszer kőmalma a hajtókar segítségével kézi malomként használható. A motoregység segítségével azonban elektromos malommá is átalakítható.

28 000 Ft
Jupiter diódaráló előtét Jupiter diódaráló előtét

Ezzel a diódarálóval nem csak dió, mogyoró és egyéb diófélék darálhatók, hanem sajtreszelésre, zsemlemorzsa készítésre és zöldségreszelésre is használható.

13 000 Ft
Jupiter pelyhesítő előtét Jupiter-rendszer pelyhesítő előtét

Pillanatok alatt elkészíthető a reggelihez való zabpehely, de akár nagyobb mennyiségek is. Zabot, búzát, rozst és egyéb gabonákat is pelyhesít (kivéve a kukoricát). A pelyhek vastagsága mindig állandó.

25 000 Ft
Jupiter gyümölcsprés előtét Jupiter gyümölcsprés előtét

Ezt a gyümölcsprést szintén rá kell szerelni a motoregységre. Mindent kiprésel amiben elég nedvesség van. Használható mustkészítésre vagy más bogyós gyümölcsök préselésére. Két rozsdamentes acélszűrővel szállítjuk. A gyümölcsmaradék mennyisége szabályozható.

11 500 Ft
Jupiter zöldségreszelő Jupiter zöldségreszelő előtét

A salátakészítéshez - ha nem csak ubiról és pariról van szó - nélkülözhetetlen.

A reszelőhöz három betét tartozik, az úgynevezett Bircher-dob, egy szeletelő és egy nagyobb lyukú reszelő például almához, vagy répához.

18 000 Ft
Jupiter húsdaráló (szürke) Jupiter húsdaráló

Jupiter motor húsdaráló-előtéttel. Három különböző lyukméretű tárcsa tartozik hozzá. A húson kívül számos más terményt is meg lehet vele darálni, mint például lencsét. 

A három acéltárcsa lyukmérete: 3 mm, 4,5 mm és 8 mm.

49 000 Ft