kézi malmok

típus ár
KoMo kézi malom KoMo kézi malom

A Komo cég kézi malma. Különlegessége, hogy kukoricát is tudunk vele őrölni, valamint, hogy  motor csatlakoztatható hozzá. Valamennyi gabonafélét megőrli, azonban olajos magvakat nem tud őrölni.

Szép és igényesen elkészített készülék. A motor lehetővé teszi, hogy akkora mennyiségeket is megőröljünk, amelyeknek kézzel már nem biztos, hogy nekiállnánk. 

72 000 Ft
Kornkraft Toscana Toscana

Az egyik leggyorsabb kézi malmunk. Az őrlési finomság állítható. Valamennyi gabonafajtát megőrli a kukoricán kívül. Nagy fiók a liszt befogadására. Különösen igényes kivitelű, szép malom. 

70 000 Ft
Kornkraft Terra Luna Terra Luna

Jól sikerült forma, ráadásul rendkívül stabil – két rögzítőcsavar biztosítja, hogy elmozdulás nélkül lehessen tekerni. Kényelmesen elfér alatta egy tál a liszt számára.
Az őrlési finomság állítható. Valamennyi gabonafajtát megőrli a kukoricán kívül.

62 500 Ft
Tanya malom Tanya

A Tanya a Malomgyártó cég terméke. Kedves, jó hangulatú malom. Valamennyi gabonát megőrli. Az őrlési finomság állítható. 

Teljesítménye leginkább a mi teljesítményünk függvénye, ha gyorsak vagyunk percenként 2,5–3,5 dkg finomlisztet tudunk őrölni vele. A korund kövek rendkívül strapabíró, hosszú élettartamú kövek, önmagukat élezik.

53 000 Ft
Kornkraft Mia Mola Mia Mola

A Mia Mola (az én malmom), a Kornkraft cég új kézi malma.  Gyors és szép, rendkívül igényesen elkészített készülék. Ára igen kedvező, ráadásul a 10 év garancia magáért beszél. 

48 500 Ft
Kornkraft Farina Farina

A Farina az egyetlen a Kornkraft cég malmai közül, amely valamennyi gabonafélét megőrli. Olajos magvakat nem tud őrölni. Rendkívül igényesen elkészített, nagyon szép malom. Az őrlési finomság állítható. Az asztallaphoz szorítócsavarral rögzíthető.

Ideális gyermekintézmények, óvodák, iskolák számára.

43 000 Ft
Kornkraft Mulino Mulino

Akkora mint egy régimodi kávédaráló. Az asztallaphoz szorítócsavarokkal rögzíthető. Az őrlési finomság állítható. A kukoricán kívül valamennyi gabonafajtát megőrli. Fiókocska a liszt befogadására.

37 500 Ft
Jupiter kézi acélmalom

A kézi acél-malom nem csak lisztet darál – mák, kávé és sok minden más megõrlésére is alkalmas. Valamennyi gabonafajtát megőrli a kukoricán kívül. Az őrlési finomság állítható.

29 000 Ft
Jupiter kőmalom előtét Kőmalom előtét

A Jupiter rendszer kőmalma a hajtókar segítségével kézi malomként használható. A motoregység segítségével azonban elektromos malommá is átalakítható.

28 000 Ft
Kornkraft Fabula Fabula

 Elegáns és intelligens. Ideális útközben, reggeli műzi készítésekor, egyszemélyes háztartásban. 

Állítható őrlési finomság. A kukoricán kívül bármely gabonát megőrli. Nagy tölcsér. A hajlított  hajtókar polírozott nemesfém. Kényelmes őrlést biztosít rögzítés nélkül is. Ha szívesebben rögzíti a malmot egy szilárd felülethez, fa rögzítőt tudunk adni erre a célra. 

28 000 Ft
Jupiter acélmalom előtét Jupiter acélmalom előtét (Messerschmidt)

A Jupiter rendszer acélmalma a hajtókar segítségével kézi malommá vagy kézi mákdarálóvá alakítható. Ha pedig elfáradtunk, motoregység szerelhető rá, és így elektromos malomként működik.

26 500 Ft
Kornkraft Vagabund Vagabund

Ideális utazásokhoz, a reggeli műzli elkészítéséhez, egyszemélyes háztartásokban.

Állítható őrlési finomság. A kukoricán kívül bármely gabonát megőrli. Nagy tölcsér. A hajtókar polírozott nemesfém, jól kézreesik.  A naxos-bazalt magnezitsó-kövek önmagukat élezik a használat során. 

22 000 Ft