Egyszerűen finom

Egyszerűen finom - A teljesértékű konyha előlap
Egyszerűen finom - A teljesértékű konyha hátlapEgyszerűen finom - A teljesértékű konyha 3. o.Egyszerűen finom - A teljesértékű konyha 6. o.Egyszerűen finom - A teljesértékű konyha 7. o.Egyszerűen finom - A teljesértékű konyha 8. o.Egyszerűen finom - A teljesértékű konyha 9. o.Egyszerűen finom - A teljesértékű konyha 10. o.Egyszerűen finom - A teljesértékű konyha 11. o.Egyszerűen finom - A teljesértékű konyha 14. o.Egyszerűen finom - A teljesértékű konyha 15. o.

A teljesértékű konyha

A teljes értékű konyha finom, egészséges és gyönyörű. Alapját dédszüleink konyhaművészete képezi az élelmiszeripar előtti időkből – abból az időből, amikor mi magunk készítettük el az ételeinket almából, káposztából, répából, búzából – azaz természetes alapanyagokból.

Annak idején a magyar konyha ugyanolyan teljes értékű volt mint az olasz, a svéd, a japán vagy bármely más hagyományos konyha.

Ezért a szakácskönyv receptjeinek zömét a hagyományos magyar konyha ételei alkotják kiegészítve a nagyvilág ételeivel – kicsit átalakítva. A teljes értékű ételek remekül beilleszthetők a magyar konyhába, így megszokott ételeink segítségével tudjuk egészségesre enni magunkat.Szakácskönyv a családnak – kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

5 560 Ft
Szerző: 
dr. Benda Judit
Oldalok: 
300
Méret: 
240x210 mm
ISBN-szám: 
978-963-9904-13-2
Kiadó: 
kétezeregy kiadó
Eredeti ár: 
6 950 Ft