Kornkraft

típussorrend változtatás ár
Kornkraft Fabula Fabula

 Elegáns és intelligens. Ideális útközben, reggeli műzi készítésekor, egyszemélyes háztartásban. 

Állítható őrlési finomság. A kukoricán kívül bármely gabonát megőrli. Nagy tölcsér. A hajlított  hajtókar polírozott nemesfém. Kényelmes őrlést biztosít rögzítés nélkül is. Ha szívesebben rögzíti a malmot egy szilárd felülethez, fa rögzítőt tudunk adni erre a célra. 

28 000 Ft
Fabula asztalfeszitő Fabula-rögzítő

A Fabula rögzítése nem feltétlenül szükséges. Ha azonban sokat használja a malmot, megkönnyíti az őrlést.

7 500 Ft
Kornkraft Farina Farina

A Farina az egyetlen a Kornkraft cég malmai közül, amely valamennyi gabonafélét megőrli. Olajos magvakat nem tud őrölni. Rendkívül igényesen elkészített, nagyon szép malom. Az őrlési finomság állítható. Az asztallaphoz szorítócsavarral rögzíthető.

Ideális gyermekintézmények, óvodák, iskolák számára.

43 000 Ft
Kornkraft Mia Mola Mia Mola

A Mia Mola (az én malmom), a Kornkraft cég új kézi malma. Gyors és szép, rendkívül igényesen elkészített készülék. Ára igen kedvező, ráadásul a 10 év garancia magáért beszél. 

48 500 Ft
Kornkraft Mulino Mulino

Akkora mint egy régimodi kávédaráló. Az asztallaphoz szorítócsavarokkal rögzíthető. Az őrlési finomság állítható. A kukoricán kívül valamennyi gabonafajtát megőrli. Fiókocska a liszt befogadására.

37 500 Ft
szorítócsavar Mulinonak Mulino szorítócsavarok

A Mulino rögzítéséhe 2 darab szorítócsavarra van szükség. A rögzítés azonban nem feltétlenül szükséges. Egyszerűen csak a két combunk közé szorítjuk, mint annak idején a kézi kávédarálókat. 

2 000 Ft
Kornkraft Terra Luna Terra Luna

NYÁRI AKCIÓ - 15% kedvezmény - 62 500 Ft. helyett 53 125 Ft.

Jól sikerült forma, ráadásul rendkívül stabil – két rögzítőcsavar biztosítja, hogy elmozdulás nélkül lehessen tekerni. Kényelmesen elfér alatta egy tál a liszt számára.
Az őrlési finomság állítható. Valamennyi gabonafajtát megőrli a kukoricán kívül.

53 125 Ft
Kornkraft Toscana Toscana

NYÁRI AKCIÓ - 20% kedvezmény - 70 000 Ft. helyett 56 000 Ft.

Az egyik leggyorsabb kézi malmunk. Az őrlési finomság állítható. Valamennyi gabonafajtát megőrli a kukoricán kívül. Nagy fiók a liszt befogadására. Különösen igényes kivitelű, szép malom. 

56 000 Ft
Kornkraft Vagabund Vagabund

Ideális utazásokhoz, a reggeli műzli elkészítéséhez, egyszemélyes háztartásokban.

Állítható őrlési finomság. A kukoricán kívül bármely gabonát megőrli. Nagy tölcsér. A hajtókar polírozott nemesfém, jól kézreesik.  A naxos-bazalt magnezitsó-kövek önmagukat élezik a használat során. 

22 000 Ft