pelyhesítők

típus ár
Jupiter pelyhesítő előtét Jupiter-rendszer pelyhesítő előtét

Pillanatok alatt elkészíthető a reggelihez való zabpehely, de akár nagyobb mennyiségek is. Zabot, búzát, rozst és egyéb gabonákat is pelyhesít (kivéve a kukoricát). A pelyhek vastagsága mindig állandó.

25 000 Ft
Anni pelyhesítő Anni pelyhesítő

Tömör bükkfából készült, szépen kidolgozott, magyar gyártmányú pelyhesítő, a Malomgyártó cég terméke. A gabonát acélhengerek préselik össze, amelyek távolsága az elől elhelyezkedő karral, könnyen állítható. Az asztallaphoz vagy munkalaphoz  szorítócsavarókkal rögzíthető.

29 500 Ft
KoMo Flocino Flocino

A Flocino a német Komo cég kézi pelyhesítője. Különlegessége, hogy a magokat összepréselő acélhengerek kúp alakúak, ezáltal a préselés lényegesen könnyebb mint a hagyományos pelyhesítőkkel. A pehelyvastagság állítható, ezáltal a készülékkel bármilyen kis magot le lehet pelyhesíteni.

37 500 Ft
Jupiter kézi pelyhesítő

Ennek a pelyhesítőnek az az előnye, hogy bármikor kiegészíteni lehet egy motoregységgel vagy egy másik előtéttel.

42 000 Ft
KoMo Flicfloc Flicfloc

A FlicFloc a német Komo cég kézi pelyhesítője. Különlegessége, hogy a magokat összepréselő acélhengerek kúp alakúak, ezáltal a préselés lényegesen könnyebb mint a hagyományos pelyhesítőkkel. A pehelyvastagság nem állítható, azonban ha csak gabonát akarunk préselni, ez a funkció nem fog hiányozni.

45 000 Ft
Schnitzer Campo Schnitzer Campo

Megint nálunk kapható a Campo, két változatban is, nemesacél-hengerekkel és kőhengerekkel.

Frissen pelyhesíthet, vagy akár olajos magvakat (csak az acélváltozattel) vagy fűszereket is ledarálhat a Campoval. A két henger közötti távolság állítható a tölcsér alatti csavarókkal. Az asztalaphoz szorítócsavarral rögzítható.

46 000 Ft
Flocman

Elektromos pelyhesítő.

Kényelmes, rendkívül csendes, és legalább ugyanannyira csinos darab.

Zacskós müzli helyett friss pelyhek egy pillanat alatt. Rozsdamentes acél hengerek között lapítja ki a gabonaszemeket. Valamennyi klasszikus gabonaféle pelyhesítésére alkalmas.

115 000 Ft
Pelyhesítő-előtét KitchenAid-re Pelyhesítő előtét KitchenAid robotgéphez

Ha már van a háztartásunkban egy KitchenAid gép, a pelyhesítést legegyszerűbben ezzel a pelyhesítő előtéttel oldhatjuk meg. Egy kézmozdulat, és a pelyhesítő a készüléken van.

31 000 Ft
Kombinált malom és pelyhesítő Kombinált malom és pelyhesítő

A kombinált kézi malom és pelyhesítő a Malomgyártó cég egyik legrégebbi terméke. Mivel az őrléshez kövek kellenek a pelyhesítéshez pedig két acélhenger, két külön szerkezet végzi az őrlést és a pelyhesítést.

57 000 Ft
Biomill pelyhesítő Biomill pelyhesítő

Gőzölt bükkfából készült esztétikus kézi pelyhesítő, hazai gyártmány, a Biomills cég készüléke. A gabonát acélhengerek préselik össze, a hengerek közötti távolság állítható, így a kívánt vastagságúra tudjuk a pelyheket préselni. Az asztallapra vagy munkalapra szorítócsavarral lehet rögzíteni.

24 000 Ft