Kenyérsütő hétvége

Hétvégi kenyérsütő tanfolyam - minden, amit a kenyérsütésről tudni érdemes

A kovászos kenyerek készítésének teljes folyamata, élesztős kenyerek, zsemlék, kalácsok, kencék, saláták, és természetesen jóízű beszélgetések ...

A hétvége alatt több féle gabonából, és több féle technikával készítjük el a kenyereket. Használunk őszi búzát, tönkölybúzát és durumbúzát, valamint rozst is. A reggelit-ebédet-vacsorát mi készítjük el, ezért nem csak kenyereket sütünk, hanem salátákat és egyéb finomságokat is készítünk.

Technikai információk:

A tanfolyamot tartja: Benda Judit 

Időpont: október 11–13. 

Időtartam: pénteken 17.00 órától vasárnap 16.00 óráig

Helyszín: Piliscsaba, Bajcsy-Zsilinszky u. 9.

 Szállás: kétágyas, fürdőszobás szobákban

Részvételi díj: 58.000 Ft

Az ár tartalmazza a szállást, az étkezést, a receptfüzetet, és a programokon való részvétel díját.

Utazás egyénileg. A helyszín nagyon jól megközelíthető vonattal.  (Kérés esetén természetesen segítünk a „telekocsik” összeszervezésében is).

Jelentkezni ezen a linken keresztül lehet.