Boltok és éttermek számára

típus ár
KomoMix turmixgép KomoMix – profi turmixgép

Igen robusztus és gyors turmixgép, a jégtől a magokig, a zöldségektől a gyümölcsökig mindent összeturmixol. A 30 000/perc fordulatszámmal működő motor gyorsan és egyenletesen turmixolja le a beletett élelmiszereket.

119 000 Ft
Juiter reszelő Jupiter elektromos zöldség-reszelő

A Jupiter elektromos reszelő egy csodálatos segítőeszköz, ha rendszeresen, nagyobb mennyiségű zöldséget vagy gyümölcsöt szeretnénk lereszelni. Tudunk vele zöldséget szeletelni, gyümölcsöt apritani, sajtot reszelni vagy dióféléket darálni, és sok minden mást is. Gyorsasága miatt nagyobb konyhák, éttermek, büfék számára is kíváló szeletelő–reszelő–aprító–daráló, miközben lényegesen kisebb mint a nagyüzemi zölségszeletelő gépek, ráadásul az ára a kisebb háztartási gépek árának felel meg. 

39 500 Ft
Fidibus XL-plus Fidibus XL-plus

A Fidubus XL-plus gyakorlatilag a Fidibus XL-nek felel meg: az őrlés sebessége, a malomkövek mérete, a külső forma megegyezik. Lényeges különbség azonban, hogy folymatoson üzemelthető, mivel a motor nem melegszik föl. Ez néhány apróbb technikai változtatásnak köszönhető: más a motor és más a motor hűtése. Ezáltal kisebb pékségek, éttermek, konyhák számára ideális.

230 000 Ft
KoMo Jumbo KoMo Jumbo

A Jumbo a KoMo cég bolti malma. Németországban minden bioboltban találunk egy malmot - a vevő bemegy, megveszi a búzát, rozst, vagy bármilyen más gabonát, és ott helyben megőrli. Ugyanúgy, mint ahogy mi valamikor megőröltük a kávét vagy a mákot.

480 000 Ft
A 400 Osttiroler A 400

Az Osttiroler malom-család több mint 75 éves múltra tekint vissza. A malmok több állami és nemzetközi díjat is kaptak. 

Az A 400-as jelölésű malom a kisebb készülékek közé tartozik. Teljesítménye alapján iskolai konyhák, éttermek, gazdaságok, szállodák, kisebb pékségek számára ajánljuk.

0 Ft
Widu 3 (bükk) Widu 3

A Widu 3 a leggyorsabb házi malmunk.

Widu malmok szétszedhetőek, nincs bennük műanyag.
Legnagyobb előnyük, hogy olajos magvakat is lehet velük darálni, így mákot is. Nem akartuk elhinni, de kipróbáltunk, és működik!

170 000 Ft
TM3 TM3 mákdaráló

Nagy teljesítményű elektromos mákdaráló boltok vagy pékségek számára. 16 kg finomra darált mák óránként. 

396 000 Ft